Новите бански костюми на H&M вече и у нас

Бионсе е рекламно лице на лятната колекция с плажни облекла на "H&M" за този сезон
Снимка: H&M

Лятната колекция бански костюми на H&M, представена от ослепителната Бионсе, вече може да бъде открита в магазините на марката у нас. Моделите са изпълнени с блясък, цвят и усещане за истински рай, за което принос има и самата певица.

Колекцията включва различни модели бански на цени от 9,90 лв., сред които се открояват тези с ресни и декорации. Силен акцент са и целите бански, които този сезон се предлагат в различни принтове и ефектни изрязвания. За перфектната визия на плажа допринасят и къси панталони на стойност от 17,90 лв., топове от 9,90 лв., ефирни летни рокли от 17,90 лв., придаващи увереност, както и задължителни плажни аксесоари – слънчеви очила, чанти и шапки.

В лятната кампания присъстват бански и плажни облекла, както и пъстри модели от колекцията "H&M for Water". 25% от продажбите на "H&M for Water" ще бъдат дарени на фондацията "WaterAid".

Рекламната кампания с участието на Бионсе бе заснета на Бахамските острови и подчертава идеята, че всички жени могат да бъдат каквито пожелаят – силни, уязвими, чувствени, грижовни, забавни, флиртуващи и т.н.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти