Нова модна колекция

Клиентките на "Макс и Ко" у нас се преобразиха в модели, представящи новата колекция за сезон пролет-лято 2013 на италианския бранд. Дамата с жълто яке е Светлана Блокина - мениджър "Продажби и маркетинг" на "Макс и Ко" за Европа
Снимка: MDL

Със забавна атмосфера и много пролетно настроение италианският бранд "MAX&Co." посрещна свои клиенти и специални гости в магазина на марката, намиращ се на бул. "Витоша" 56. Дамите почитателки на лейбъла от Апенините искрено се забавляваха, позирайки пред обектива с цветни парти аксесоари – очила, папийонки, мустаци, устни.

Непосредственост и свежо настроение съпътстваха цялата вечер, която премина под мотото "Spring Colours". Аудиторията се наслади на силните, трептящи цветове от колекцията пролет/лято 2013 на "MAX&Co.". Гостите бяха впечатлени от непринудения, автентичен стил на марката.

 

Моделите в колекцията са подчинени на идеята за привличането на противоположностите, които създават съвременен силует - семпъл, но изискан. Филигранна бродерия, по-груби плетива и материята на сезона – коприната, съпоставени с райета и цветя, създават нов, уникален вид.

Специален гост на събитието бе Светлана Блокина, мениджър "Продажби и маркетинг" на "MAX&Co." за Европа, която приветства присъстващите с добре дошли и им даваше своите професионални стайлинг съвети преди и по време на вечерта.

Акцентът на вечерта бяха дамите – клиентки на марката, облечени в аутфити на "MAX&Co.", подбрани по време на индивидуални модни консултации със Светлана Блокина. Тя направи и специална презентация на техните аутфити, като открои важните моменти в колекцията, както и актуалните тенденции за сезона. Сред гостите бе и младата актриса Симона Халачева, която грееше в интересна рокля - комбинация от памук, вискоза и рязана дантела.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти