Мода, окъпана в цветове

Клиентките на "Max Mara" у нас се преобразиха в модели, представящи новата колекция за сезон пролет-лято 2013 на италианския бранд
Снимка: Елена Ненкова

С пролетна и много пъстра атмосфера бяха посрещнати клиентите и любителите на "Max Mara" в столичния магазин на италианската марка. Поводът бе представянето на новите модели облекла и аксесоари на известния бранд, обединени под мотото "In Blossom".

В случая дългогодишните клиентки на "Max Mara" дефилираха с последната колекция на "Max Mara", в която основен акцент без съмнение са ярките тонове.

Своеобразните модели представиха и слънчеви очила от най-актуалните колекции на "Giorgio Armani", "Dolce&Gabbana" и "Prada" от оптики "Leonardo".

Силуетът на "Max Mara" за сезон пролет-лято 2013 съчетава в себе си модни явления като спортен лукс, колониален или сафари стил в много наситени и свежи цветове.

Материите като органза и тежка коприна придават нов обем, подчертават ръкавите и раменете и осигуряват комфорт на тялото при тяхното носене. В колекцията намират място и множество оригинални комбинации, които обединяват най-високо качество коприна и технокоприна.

Цветовата гама на облеклата в новата колекция на италианската марка включва топли нюанси в съчетание с флорални, военни и aнималистични елементи. Малките аксесоари чудесно допълват визията – кожени чанти в няколко багри или страхотни макси Бостън чанти от ултрамека кожа напа.

Събитието уважиха дами от бизнес елита на София. Освен на тоалетите от колекцията на "Max Mara", те успяха да се насладят и на импровизираната изложба на репродукции на Ван Гог и Утагава Хирошигe, която загатва влиянието на японското изкуство върху неговите творби. Специални комплименти от високия клас козметика "Guerlain" пък поглезиха гостите на модния коктейл.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти