Не пренебрегвайте веждите

Не пренебрегвайте веждите
Снимка: Thinkstock

Да се оформят веждите по най-добрия начин често е мисия невъзможна за много дами.

Скубането на косъмче по косъмче с пинсета в домашни условия не е лека работа и често се получават грешки като недобре оформени вежди или асиметрия.

Затова на помощ се притичат професионалистите. Те ще ви помогнат да постигнете правилната форма на веждите и да я поддържате по-дълго време.

Има различни начини на почистване на косъмчетата над очите, като отскубването е най-разпространеният и препоръчителен от тях.

Може да се извършва чрез пинсета, кола маска или с помощта на конец, за който метод се твърди, че е от най-успешните.

Вивиан Руд – специалист козметик, споделя, че добре оформените вежди са като бельото – ако е в подходящата форма и размер, прави всичко да изглежда по-добре.

Наистина, веждите са изключителна важна част от лицето и от красотата на жената. В различните епохи са били модерни различни вежди – много дебели или напълно обръснати и нарисувани.

Със сигурност много от вас си спомнят Мадона в началото на кариерата й, когато веждите й са тъмни и рошави, нещо, което сега не би си позволила, но тогава е било актуално.

Сега няма конкретна мода във формата на веждите, но като цяло се приема, че косъмчетата не трябва да са прекалено дълги и даже се подрязват леко, за да стоят на мястото си, а не да се разрошват.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти