Красива си, но веждите ти са грозни

Кристина Агилера залага на ярките цветове в грима
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Оформянето на веждите не е лесна работа и доста често се допускат фатални и смешни грешки. Хубавото в случай на издънка е, че косъмчетата пак ще израстат и ще може да поправите стореното.

Оформянето на веждите може радикално да промени формата на лицето и цялостното излъчване. Водещи световни гримьори не са пропуснали да отбележат коя знаменитост се е издънила със скубането на вежди и е заприличала на гротеска. Има даже специално съставен списък със знаменитостите, които в определен период от живота си са "стряскали" обществеността с формата и големината на веждите си.

Въпреки че разполагат с цяла армия от стилисти и гримьори, на които плащат маса пари, Кeйти Прайс и Кристина Агилера оглавяват класацията за най-грозно оскубани вежди. След тях се нарежда Лейди Гага, за която някои модни критици казват, че е модна издънка не само по отношение на веждите.

В топ 10 на несполучливите вежди попадат Фърги и дъщерята на Мадона - Лурдес. Самата Мадона също се радваше на тъмни, дебели и рошави вежди в зората на кариерата си, но в онези далечни години това бeше актуално.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти