Не носете това! Или кои са летните модни извращения този сезон

Ефирни рокли с флорални мотиви, металикови аксесоари, блясък по скулите. Тези вечни модни трендове са добре дошли и през лято 2018. Но кои са онези модни престъпления, които не бива да правим и не искаме да виждаме в горещите месеци – разберете сега!

Скрийте си презрамките!

Само Ейми Уайнхайс можеше да си позволи рокля с тънки презрамки и подаващ се отдолу сутиен и това да е някак модерно. Сериозно. Не носете красиви летни дрехи с тънки презрамки – топове или пък рокли, както и тениски с падащи рамене, ако отдолу ще се подава сутиен. Естетически не е окей, освен ако не сте подбрали специално сутиен, който си е за показване. Другото си е проява на лош вкус. Изберете сутиен, който да придържа добре гърдите ви без презрамки, спрете се на стикери за зърна, за да не прозират изпод ефирната материя, или просто подбирайте кройката на дрехите си така, че да не се вижда бельото ви.

Черен сутиен на бяла тениска

И докато сме на вълна сутиени – няма по-класически елемент в лятната визия от бялата тениска, която преспокойно можем да комбинираме както с красиви дълги поли, така и с къси дънкови панталонки, а защо не и с кожен клин. Но не и с черен сутиен. Изберете телесния цвят, който няма да прозира изпод фината памучна материя.

Сандали с чорапи

Има един много готин тренд с високи обувки и ефектни чорапки на геометрични форми. Но тук не говорим за него – той е смел, фънки и много рискован избор, ако не изберете готините обувки, готините чорапки и изначално не се вписва подобен смел избор в цялостната ви линия на обличане. Но да сложим обикновен сандал с обикновен хавлиен чорап – не е готино.

Мъжки къси тениски

Ето и една щура мъжка мода за всички господа, които гледат видеата ми. Мъже, обичаме добре оформените ви коремчета – с плочки или просто без паласки – страхотни сте, задето се поддържате в хубава, атлетична, здрава форма. Но няма нужда да си показвате пъпчетата с подобни къси тениски. Не е готино. Изберете яка вталена ризка, готина тениска или де да знам, но не и това.

Джапанки далеч от плажа

Джапанките са супер. Удобни са, има най-различни модели, супер решение за летните дни, но... до плажа или кварталния магазин. Нямат мястонито в ресторанта, нито на работното място. Честно.

джапанка джапанки
Снимка: Thinkstock

Оранжев тен

Вероятно почти няма човек на земята, който да не харесва едно добре поддържано, атлетично тяло, загоряло естествено до бронзово под слънчевите лъчи. И тъй като в последните години Слънцето всъщност е доста вредно, много от нас предпочитат да трупат тен или в солариума, или благодарение на спрей тен и лосиони за изкуствен тен. Има обаче едни тенове, които са буквално оранжевопортокалови – доста неприятни и неестествени. Затова се опитайте да ги избягвате като тоналности и заложете на малко по-натуралният зеленикав, тип „маслинов” подтон. Доста по-красиво стои.

Да приберем паласките

Истината е, че не всеки е с идеално стегнато тяло. Не е и нужно. Важното е да се чувстваме добре и да се харесваме. Но има някои части в човешкото тяло, които не са съвсем симпатични. Сред тях са именно паласките. Но не говоря за онези меки, пухкави любовни дръжки, както още биват наричани, а за преливащите телеса върху тесните дънки с ниска талия и в неприлична комбинация с късо потниче. Ако имате повечко за обичане в зоната на кръста, най-добре според модните експерти е да го приберете в ластична рокля или панталон с висока талия.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти