Най-странната и страшна процедура за лице

Най-странната и страшна процедура за лице
Снимка: Thinkstock

Вече сме ви писали за някои от най-странните спа процедури, които включват слуз от охлюви, екскременти на славей и пускане на змии върху тялото.

Също така сме ви запознали и с необичайния огнен масаж.

Сега обаче научихме от Shine.yahoo.com за още по-странна спа процедура. Тя отново включва огън, но този път върху лицето. Да, точно така.

Техниката идва от Китай и се твърди, че освежава епидермиса, подобрява кръвообращението и още куп подобни неща, които целят да ви изкушат да се подложите на нея.

Самата процедура представлява полагане на хавлиена кърпа върху лицето, напоена със специален еликсир, който не е известно какво точно включва, а върху нея подложки, които биват запалени върху лицето ви.

Твърди се, че процедурата е безболезнена и напълно безопасна, ако се извършва от специалист.

Има данни, че подобни огнени лечения са се прилагали в Китай и Тибет от много години насам, като се прилагат на различни части от тялото и се твърди, че могат да лекуват настинки, главоболие, безсъние и други.

Дали обаче бихте се престрашили да се подложите на подобна процедура в името на красотата и ще се придържате към поговорката "трай, бабо, за хубост"?

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Абонамент