Най-отблъскващата дреха за първа среща

Най-отблъскващата дреха за първа среща
Снимка: Getty/Guliver

Малката черна рокля наистина е най-сексапилното облекло, което една жена може да носи, а Не може да се каже същото за комбинезона обаче. Той бе определен за най-неподходящ за романтична среща, установи британско допитване, цитирано от БГНЕС.

Над половината от мъжете - 52 на сто, и 76% от жените смятат, че обикновената дреха е най-очарователна.

И двата пола са съгласни, че червената рокля е следващата най-привлекателна дреха в женския гардероб, следвана от черната пола.

Мъжете са най-сексапилни в черен костюм, като 45 на сто от дамите признават, че не могат да им устоят, показва изследването на Британската сърдечна фондация.

Жените харесват още черни панталони и черни ризи.

Комбинезонът е определен за най-отблъскващата дамска дреха за романтична среща от 39 на сто от мъжете. Те не харесват също животински принтове и изкуствена кожа, показва изследването.

Мъжете трябва да избягват потници, гащеризони, хавайски ризи и футболни фланелки, ако искат да впечатлят дамата на романтична среща. 64% от представителките на нежния пол смятат потниците за най-отблъскващо облекло.

61 на сто от мъжете смятат, че червеното бельо е признак, че жената е "секси и уверена". Следват черното и лилавото бельо.

Жените от своя страна си губят ума по мъже с черно бельо. 58% от жените носят предизвикателно червено бельо, за да се чувстват сексапилни, а 26 на сто подсилват усещането с червено червило.

"Нашето изследване показва, че понякога простите неща в живота са най-добри. Малката черна рокля кара жените да се чувстват секси, а мъжете са съгласни, че дамите изглеждат страхотно с нея.

Черният цвят е печеливш и за мъжете, тъй като жените се обръщат след мъж в черен костюм, който го прави да изглежда умен, силен и професионалист", заяви представителката на фондацията Поли Шут. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти