Най-големите модни грехове са...

Пълно съвпадение на модните ни вкусове
Снимка: Thinkstock

Леопардови дрехи, космати ботуши, големи слънчеви очила и дълги обеци са само малка част от нещата, които жените само си мислят, че привличат силния пол, показват нови социологически данни.

Номер едно в класацията с дрехи, които отблъскват мъжете, са леопардовите принтове. Мнозинството от господата предпочитат естествения външен вид вместо удължената коса, пиърсинга, тежкия грим и "проститутските" токчета. Гащеризоните и неоновите нокти също попадат в графата "отблъскващи" според мнението на повечето мъже.

От своя страна дамите не си падат по мъже в розови дънки, бейзболни шапки, изкуствен тен и шалове. Модните идоли за представителките на нежния пол са Дейвид Бекъм, Джордж Клуни и Брад Пит. Мъжете пък харесват стила на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, Виктория Бекъм и актрисата и модел Кели Брук.

Проучването разкрива, че 47% от жените не биха се съгласили на втора среща, ако мъжът покаже лош вкус към модните тенденции в сравнение с 55% от мъжете. Въпреки това, по-малко вероятно е представителите на силния пол да прекратят връзката си заради модни свади. Само 11% от господата са се разделяли с момиче, защото не можели да понасят модния ѝ усет.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти