Моля, обичай ме...

Моля, обичай ме...
Снимка: PLM

Моля, обичай ме...

Не това не е име на нов романтичен филм или име на литературен бестселър.

Така наричаме новата италианска модна марка PLM Fashion Factory, която през изминалата седмица направи своя дебют за България.

Дрехите от модната линия на PLM се открояват с практичен дизайн, високо качество на материите, които варират от органичен памук и лен за тениските, ризите и саката, до най-модерните и иновативни материали и техники на производство използвани за направата на дамските чанти и слънчевите очила, чиито рамки са произведени от 100% бамбук.

“В днешно време е много лесно да обичаш, но е значително по-трудно да накараш останалите да те заобичат. Името на бранда PLM е акроним от английското Please Love Me, и цели да създава удобна, модерна и цветна мода за всеки ден, която хората ще заобичат лесно, ще носят с удоволствие и ще ги кара да се чувстват комфортно, “ обясни създателят на бранда Карло Ди Принчипе.

„Хората имат все по-малко свободно време и за тяхно улеснение, решихме да пуснем онлайн магазин, който ще заработи съвсем скоро, а до тогава можете да се регистрирате за нашия нюзлетър на www.plmtshirts.com и да следите за подробностите около новата ни колекция!” допълни той.

Лейбълът съвсем скоро стартира и свой онлайн магазин, който ще бъде достъпен в България, Италия, Испания, Китай и дори в САЩ, с централа в Маями. Плановете на компанията са за разширяване на бранда и превръщането му в разпознаваема модна марка за свободолюбивите хора и любителите на добрия стил по цял свят.

За всички подробности около модната марка и актуална информация, можете да се абонирате за нюзлетъра на PLM в сайта на марката, както и да последвате официалната страницата PLM Please Love Me във Facebook.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти