Модната визия на юли 2015

Модната визия на юли 2015
Снимка: Личен архив

Милена Витанова или Milenche е моден блогър, всеотдайна майка и слънчева жена. Автор е на блога Mimi's Fashion Moments и според нашето скромно мнение има страхотен усет за стил. 

Поканихме я да споделя с нас веднъж месечно своята визия. Започваме в най-хубавия летен месец с нещо любимо на всички ни - дългите плажни рокли. 

Лятото е моментът, в който посягаме към онези дрехи - роклите, които ни обещават прохлада, удобство, женственост и самочувствие.Все пак това е единственото облекло, което си е останало изцяло в женската част от гардероба. Носи много романтично излъчване, красота и дъхащо на едно такова усещане за свежа прегръдка.

Имам някакво такова залепнало убеждение, че животът започва отново с лятото.И то е инспирирано от факта, че тогава дългите рокли се завръщат в гардероба ми.Те са моето лято!

Очарованието на лятото в средата на сезона, вече е накиснато много добре в солена вода и очаква фееричните превъплъщения на дългата рокля по пясъка.

Тя винаги показва характера на притежателя си

Дългите рокли имат повече от всяка друга дреха силата да разчупват стила, да запалят в жената емоционален копнеж за романтично преживяване.

Една жена е най-силна, когато знае как да ръководи своята женственост! А дългата рокля носи пълната свобода за нейното изразяване.

Нежна, чувствителна, вярваща в себе си и с вродено чувство за свобода е жената, предпочитаща да носи дълга рокля.Тя има индивидуален начин на възприемане на модата и неповторимото желание да ласкае  тялото си

Дългата рокля е дреха за жени, които подкрепят идеята, че в името на очарованието нищо не е невъзможно.

Тя винаги е актуална!

Каквито и да са модните тенденциите за сезона или годината, дългата рокля си остава дълга! А макси дължината е абсолютна топ тенденция и това лято.

Дали ще бъде в бохо стилистика, дали ще е ежедневна рокля с изрязани рамене, дали ще е "нападната" от флорални и анималистични мотиви , или ще бъде декорирана с ресни - тя си запазва актуалността!

Плажът е "фестивал" на музиката, приятелствата, развлеченията и забавленията. Така че и роклите в тази стилистика са с подчертана фестивална феерия от цветове и принтове. А това от една страна, съвсем съзнателно кара чуждите погледи да копнеят по тази дреха

Тя е приятел на фигурата

Всяка дреха, която пренасочва положително фокуса върху женската фигура, може да реализира много 'допълнителни бонуси' .

Макар жените да твърдим, че фитнесът е наш приоритет, той често остава на заден план в седмичната ни програма, а с това и илюзията за красиво и стегнато тяло. Затова много дами за плажа (и не само) предпочитат да обличат рокля с макси дължина, с която да прикрият комплексите на фигурата си.

Дължината на роклята оптически издължава и вталява силуета. В зависимост от материята и модела - дали е разперена, на волани или тип "молив", тя носи различно послание, стил и енергия.

Тя се трансформира лесно 

Може да се трансформира в дълга пола или къса рокля, само с наличието на малко въображение.

Завръзвайки възел от едната страна на роклята, веднага получавате асиметрична такава със симпатичен акцент.

Когато искате да я съчетаете с потник или бюстие, роклята може да заеме мястото на полата.

А когато слънцето на плажа грее силно, и искате да покажете банските си, тя  може да се увие около главата под формата на тюрбан . 

Тя е лесно съчетаема и е любимка на звездите

Наскоро се замислих колко претрупвам визиите си, когато в тях главният герой е роклята и осъзнах, че "малкото" понякога носи повече!

На плажа не са ми необходими много аксесоари и дрехи. Бански, слънчеви очила, шапка и ефирна рокля.Тя е много приятна за съчетания, важното е акцентите да не са повече от два или да не се прекалява с много аксесоари.

И определено търпи смесване на различни стилове в едно.Точно така я предпочитат и звездите от киното и модния свят.

Още по темата:

Ефирни макси поли - хит на лято 2015

Роклята се казва...Сашо

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти