Малките тайни за перфектна любовна среща

двойка любов
Снимка: Istock

Първата среща или пък специалната вечер с обекта на вашите чувства предстои, или половинката ви е поканила на страхотно местенце за Свети Валентин и искате да бъдете по-бляскава от всякога.

Всъщност, хубавото впечатление на романтична среща се крие в малките тайни. Като това да не прекаляваме с грима, защото мъжете не харесват маските по лицата ни.

Или пък това да не се спирате на най-красивите и неудобни токчета – защото той няма да забележи бляскавите камъчета по тока, но пък ще му направи впечатление, че мрънкате от болка в ходилата.

А за това колко е важна усмивката, правилният избор на червило и други – ни разказва новото видео от канала Natali's Beauty във Vbox7.com:

Гримът

Гримът е изкуство, творчество, а многообразието от техники и продукти на пазара понякога изкушават всяко момиче да си поиграе с четките и боичките по лицето си. В което няма нищо лошо, разбира се.

Но когато става дума за първа среща или любовна среща, гримът трябва да бъде помощник единствено да подчертае естествената ни красота и да прикрие мъничките несъвършенства. Малко основа, руж за здравословен тен, блясък по клепача и 1-2 слоя спирала, която да подчертае погледа са напълно достатъчни.

Червилото

Първата асоциация, която правим със Свети Валентин и любовта, вероятно е сърцето, а оттам и червеният цвят. Но нека той остане в чашата с ароматно вино, а не по устните ни. От една страна, вероятно няма нищо по-изкусително от сочни червени устни, но от друга – този цвят червило не е сред най-практичните.

Първо – изисква постоянно освежаване и взиране в огледалце дали не е останал продукт по устните ни. Второ, рискуваме при целувка да омажем половинката ни, а на никой мъж това няма да му допадне. Ето защо можете да се спрете на лек плодов балсам за устни – със сладък вкус и аромат и съвсем съвсем лек цвят, който не оставя следи.

Снимка: Thinkstock

Ароматът

Научно доказано е, че мъжете се впечатляват изключително много от аромата, който излъчва една жена. И дори да не асоциират веднага парфюмения полъх с точно определена нотка, то определено той възбужда сетивата. Сред сигурните афродизиаци са ароматите на жасмин, роза, ванилия и канела.

А къде да поставяте? Kлючовите местенца са зад ухото, на китката, а ако искате да ароматизирате и косата си, впръскайте специален парфюм за гриви, който предпазва косъма.

Снимка: Thinkstock

Загадката

Не е нужно едно момиче да покаже всичко на първа среща, за да впечатли човека отсреща. Особено ако иска дълготрайна връзка и по-сериозни отношения. Пък и ултрадълбоките деколтета и суперкъсите поли и панталонки посред зима и в ресторанта не са най-класният и адекватен избор.

Затова пък можете да изберете блуза или рокля с падащо рамо, която да покаже съвсем мъничко, но напълно достатъчно. И за да подчертаете още повече красотата си, ето и един трик – поставете малко тъмна сянка в кухината на ключицата си и блясък по най-изпъкналата част и рамото. Изглежда много красиво и привлича вниманието определено.

Обувките

А сега обувките – любовта на всяко себеуважаващо се момиче. Но да си признаем честно, много често ги избираме не спрямо удобството, а спрямо красотата им. За подобен случай обаче не избирайте най-красивите и най-неудобните си обувки. Рискувате на 10-атата минута да прехапете език от болка, да си развалите настроението, да се намръщите и да се концентрирате в това как да оцелеете на 15-сантиметровия ток, вместо да проведете хубав разговор с половинката.

Снимка: Thinkstock

Ако държите на високите обувки, изберете скритата платформа или стабилния ток – няма да съжалявате. Ще можете да се разхождате с любимия човек, да потанцувате и да се забавлявате истински.

Усмивката

И накрая – усмивката! На последно място, но не и по важност. Всяко едно от предните неща може и да пропуснете, да не изпълните, да промените, но не не забравяйте да се усмихвате. Няма нищо по-красиво от усмивката на лицето на една жена и момчетата със сигурност го оценяват.

Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти