Коледна треска: 5 идеи за подаръци в последния момент (ПОД 50 лева)

коледа подаръци
Снимка: Thinkstock

Вяра Иванова

Коледа чука на вратата, но в моловете е същинска ад. Ако сте като мен и никак не ви е хубаво да се блъскате с половината град, за да купите подаръци за любимите си хора, или пък за себе си, то имам предложение, което ще ви хареса.

Вярвам в максимата, че никога не е късно за още един подарък (или пък за още 5) и по тази причина днес ви давам цели 5 предложения за коледни модни находки ПОД 50 лева, с които да поглезите себе си или пък хората, които обичате!

Да започваме!

Спортни обувки Agate Lo by Le Coq Sportif (50, 99 лв.*)

дрехи
Снимка: FashionDays

Пазарувай ТУК >>>

Хубавото е, че след зимата идва пролетта, а тогава маратонките започват да властват. Тези спортни обувки на Le Coq Sportif в момента са намалени с цели 65% и е грехота да не си ги купиш!

Клин Nike (37, 99 лв.*)

дрехи
Снимка: FashionDays

Пазарувай ТУК >>>

Както сме тръгнали на спортна вълна, ви представям един страхотен клин на Nike, който е идеалният подарък за всички, които обичат да спортуват или си обещават да започнат да ходят на фитнес от януари! В момента е намален с ЦЕЛИ 22 лева.

Чанта Laura Biagiotti (50, 99 лв.*)

дрехи
Снимка: FashionDays

Пазарувай ТУК >>>

Тази червена чанта от еко кожа просто крещи празници и е страшно удобна, защото е достатъчно голяма за всички неща, които една жена носи в дамската си чанта. А още по-хубавото е, че в момента спестяваш 35 лева от оригиналната ѝ цена, която е 85, 99 лева!

Велурени боти Zee Lane (53, 99 лв.)

дрехи
Снимка: FashionDays

Пазарувай ТУК >>>

Погрижила съм се и за топлината и удобоството на крачетата ви през студения сезон с тези комфортни и стилни велурени боти, които са и на страхотна цена!

Пуловер Liliana с едра плетка by Mango (25, 99 лв.*)

дрехи
Снимка: FashionDays

Пазарувай ТУК >>>

Какво ще бъде една селекция за коледни подаръци, ако в нея няма пухкав и уютен пуловер като тази находка от Mango, която в момента е намалена от 39, 99 лв. на 25, 99 лв!

За ваше улеснение, искам да ви информирам, че цените и продуктите в наличност, са актуални към датата на публикуване на тази статия. Edna.bg може да спечели процент от приходите след продажбата на продуктите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти