Създадено за Mall of Sofia

Как да се възползвате от Черния петък по умния начин

пазар пазаруване мода
Снимка: Istock

Големите намаления, за които всички се вълнуват, вече са на прага ни. Повечето магазини вече обявиха по-ниските си цени и всички са в трескаво търсене на „Идеалната оферта“. 

Разбира се, през последните години се откроиха и някои от неприятените черти на Черния петък – фалшиви намаления, подвеждащи рекламни послания, недостатъчен асортимент или проблеми с доставките. 

Това изобщо не означава, че трябва да подминете с пренебрежение шопинг манията и да се лишите от приятната възможност да вземете това, което ви се иска, на много по-изгодна цена. 

Нужно е само да имате ясен план и да четете, както се казва, „малкия шрифт“. 

1. Доверете се на доказани магазини

Основен елемент в успешното чернопетъчно пазаруване е да не се оставите да ви излъжат. Много търговци създават само за Деня нови сайтове за онлайн пазаруване, реални магазини слагат нови етикети с по-високи цени, за да излъжат с намалението... списъкът с начини да се измамят доверчиви клиенти е много дълъг. 

За разлика от това, големите търговски центрове, които и често са подлагани на проверки, спазват всички добри търговски практики и можете да разчитате на добро обслужване. 

В Mall Of Sofia например правят още една крачка в посока удовлетворяване на посетителите и предлагат допълнителни намаления към вече определените от различните брандове. 

Това ви гарантира, че там ще получите наистина най-голямото намаление. 

пазар пазаруване мода
Снимка: Istock

2. Направете си списък с нещата, които искате, предварително

Не е нужно да купувате, само защото е намалено. Ако няма да ползвате никога автоматична машинка за спагети, не си давайте парите, просто защото е с 20% по-евтина. 

Помечтайте си на спокойствие без да гледате цени и оферти, напишете си какво искате и едва тогава се впуснете в търсене точно на вашата мечта. 

Пак в Mall Of Sofia са улеснили посетителите и предлагат в дигитален и печатен формат каталог за Black Friday с най-изгодните предложения от целия търговски център. 

Така ще отидете на пазар „въоръжени“ с идеи и цели, без риск, че ще се върнете вкъщи разочаровани. 

пазар пазаруване мода
Снимка: Istock

3. Не го приемайте навътре

Има хора, за които пазаруването с отстъпка е въпрос на живот и смърт. Те се чувстват провалени като личности, ако не успеят да се възползват от изгодните предложения. Вярваме, че всяка edna от нас ще успее да извлече само приятни емоции от това преживяване. Дори да ви измъкнат под носа така желаната рокля, зарадвайте се на чуждия успех. 

Вас ви чака още по-хубава рокля в съседния магазин. ;) 

Приятно пазаруване!

mall
Снимка: Mall of Sofia

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти