Създадено за Maybelline

Искаш нереално дълги и обемни мигли? Ето как да гo постигнеш

спирала Maybelline
Снимка: Личен архив

Всички, които ме познават са наясно, че главният редактор на Edna.bg не излиза навън без 3 неща - телефон, вода и спирала за мигли. Телефонът е ясен - той е средство за комуникация и помощник в работата. Водата също е ясна - хидратацията трябва да бъде цел номер едно за деня! 

И остава третият ми верен спътник - спиралата. Факт е, че не излизам от вкъщи без да съм нанесла спирала върху миглите си. Защото, ако има едно нещо, което винаги бих искала да подчертавам у себе си, това е погледът.

спирала Maybelline
Снимка: Личен архив

Или както беше казал великият Ал Пачино във филма “Белязаният”: “Очите, приятелю, те никога не лъжат". Погледът ни е част от онова, с което трябва да бъдем запомнени, онова, с което трябва да предизвикваме емоции и да вълнуваме. А миглите са прекрасната рамка на нашия поглед, които имат умението да му придават дълбочина, кокетност, че дори и да пренасят в друга реалност.

спирала Maybelline
Снимка: Личен архив

А когато реалността не ми е достатъчна, използвам спиралата Maybelline The Falsies Surreal. Този продукт наистина отвежда погледа ми отвъд границите на реалността! Нереален обем и зашеметяваща дължина! Ако сте като мен и не се задоволявате само с повече обем или с повече дължина, а търсите и двата ефекта от една спирала, то The Falsies Surreal е правилният избор. Maybelline The Falsies Surreal придава 36% дължина на миглите и 10 пъти повече обем!*

спирала Maybelline
Снимка: Личен архив

Без слепване на миглите, без неприятното размазване в стил “панда” по средата на деня, без падане на досадни черни частици по лицето ви. Другият важен тест, който спиралата издържа, е фактът, че нося контактни лещи ежедневно, а комфортът е сигурен.

спирала Maybelline
Снимка: Личен архив

Снимките преди и след говорят сами за себе си - разликата е огромна, а дължината и обема на миглите ми придобиха наистина ново измерение. Малкото лилаво бижу вече е неотлъчно до мен, а миглите ми никога не са били по-нереално красиви!

спирала Maybelline
Снимка: Личен архив

​​​​​​*Инструментален тест, 29 жени

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти