Искам да ми е голяма, да събира всичко

Искам да ми е голяма, да събира всичко
Снимка: Thinkstock

Велина Томова

Дамската чанта е Светая Светих за всяка жена.

В нея може да се намери всичко – спомените й, козметичните й тайни, кулинарните й предпочитания, асортимента на близката аптека, а много често и отвертка, изолирбанд и изтощените батерии от дистанционното, които чакат да бъдат изхвърлени на подходящо за целта място.

Защо жените мъкнем всичко това? Защото искаме да сме готови за всичко. Наистина за всичко. Включително за проблем с карбуратора. 

Ето защо единственото изискване към чантите ни е да са големи. И красиви, разбира се.

Това показаха и резултатите от нашата анкета – 48% от участничките споделят, че дамската им чанта е голяма, за да събира всичко.

Едва 12% от дамите успяват да напъхат най-необходимото в малка, симпатична чанта с дълга дръжка.

Предполагаме, че тези жени не са загърбили желанието да са готови за всичко, просто използват дома и офиса като „складова база“, а между двете места разхождат леките си чантички.

Горещо съветваме всички да направят същото, особено през лятото, когато няма нужда да се потим допълнително под напора на дамската чанта.

И като говорим за тегло, над 400 жени, анкетирани в Edna.bg, споделят, че чантата им е точно такава – тежка.

Това, както ще потвърди всеки ортопед, не е никак полезно за гърба ви, особено като се има предвид, че носим чантите си на едно рамо.

За да предотвратите сериозно проблеми с гърба си, трябва да сменяте чантите си редовно и настина да не ги препълвате.

Така правят вече 15% от анкетираните читателки. Те споделят, че имат много чанти и ги сменят всеки ден, взависимост от тоалета, с който са.

Ако се притеснявате, че при смяната на чантите може да забравите нещо важно, като ключове или портфейл, ще ви разкрием една от малките тайни на нашия екип.

В малка тоалетна чантичка слагате истински необходимите неща – ключове, портфейл, телефон, гланц за устни и хапчета (ако трябва да взимате нещо наистина редовно).

Прехвърляте малката тоалетна чантичка в различните по вид и модел чанти и сте спокойни, че забравяте нищо. И че не носите със себе си ненужни вещи.

Ето и най-актуалните за лятото чанти. Има за всеки вкус, разгледайте ги тук >>>

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти