Създадено за TRESemmé

Грижата за косата през зимата спрямо зодиакалния знак

Грижата за косата през зимата спрямо зодиакалния знак
Снимка: iStock/Getty images

Вече отдавна сме се убедили, че зодиакалните знаци са като пътна карта за характерите и уникалните ни черти.

Не минава и ден, в който да не започнем сутринта си с кафе и хороскоп, а днес сме ви приготвили в партньорство с TRESemme нещо наистина приятно - как да се грижите за косата си през зимата спрямо зодиакалния знак.

Зимният сезон подлага косата ни на изпитание - въздухът у дома е сух заради отоплението, навън излизаме винаги с шапка, която “задушава” косата, студът и вятърът също й вредят, а за капак липсата на витаминозна и разнообразна храна лишавата косата от важните микронутриенти.

За щастие с правилното съчетание на продуктите за коса на TRESemme и зодиакалните ви характеристики, лесно и бързо ще изградите режим за грижа, който ще ви даде чудесни резулатите.

Е, да започваме!

ОВЕН

Публична тайна е, че сте естествен лидер. Известните сте със своето безстрашие и дързост да се впускате в нови начинания.

Имате нужда от силен партньор в грижата за косата. Това е серията Biotin Repair на TRESemmé, която защитава косата от 7 увреждащи фактора още след първото измиване.

Колкото до прическата, за теб е подходящ стегнат кок - изискана прическа, подходяща за хора в движение.

Снимка: iStock/Getty images

ТЕЛЕЦ

Вие цените реда и естествения ход на нещата. Дамите Телци са топли, любвеобилни, практични и надеждни и им отива по-дълга коса.

Подходящи за вас са продукти в унисон със земната ви същност. Такава е серията Purify&Hydrate, която съдържа хиалуронова киселина и бяла глина, почиства в дълбочина и оставя косата естествено красива.

Снимка: iStock/Getty images

БЛИЗНАЦИ

Вие всъщност сте две жени в една! Живи и вълнуващи сте по характер, лесно превключвате от разговор по сериозни обществени теми към разговор за звездни клюки. Обичате разнообразието. Не се страхувате да изразявате възгледите си за живота и лесно се отегчавате, включително и от прическите си.

Запасете се с достатъчно на брой стилизиращи продукти и аксесоари и експериментирайте смело според настроението си.
 

Раците са страстни, упорити и миролюбиви. Вие сте естествени лидери, но вашата чувствителност и резервираност понякога могат да ви направят трудно забележими в тълпата. Искате визия, която подчертава вашата женственост и често това означва да сменяте цвета на косата си.

За да поддържате боядисаната си коса във форма, може да разчитате на Keratin Smooth Color. Специалната формулата не съдържа сулфати, оцветители и парабени и е обогатена с масло от камелия, което възстановява еластичността, притежава антиоксидантни, противовъзпалителни и успокояващи свойства.

ЛЪВ

Всички обръщат поглед към вас, когато влезете в стаята, Лъвици! Имате толкова голяма и силна личност, че можете да правите почти всичко с косата си!

Ако природата ви е надарила с къдрава коса, грижете се за къдрите си като за истинска грива. Това ще ви даде допълнителна сила и влиятелно излъчване, както подобава на една лъвица.

Ако пък сте с права коса, помислете за обемна прическа - накъдрете косата или я подстрижете на пластове и издухвайте с дифузер.

Снимка: iStock/Getty images

ДЕВА

Силно интуитивна, интелектуална и перфекционистична – такава е личността на Девата. И в това няма абсолютно нищо лошо. Обичате да изглеждате спретнати и прекрасни. Боб над раменете перфектно ще допълния личността ви. Поддържайте я с продукти, които ще ви помогнат да запазите косата си здрава и подредена през зимата.
 

ВЕЗНИ

Вие жадувате за баланс, хармония и справедливост. Притежавате харизма и мек чар, с който лесно завладявате околните. Обичате да отделяте време за себе си, обичате ритуалите и коста ви ще е истински щастлива, ако я дарите с грижата на Coconut Nourish. Серията е изключително ароматна и подхранва косата в дълбочина, благодарение на кокосовото масло и алое вера.

СКОРПИОН

Опасна комбинация от мистериозност и привлекателност. Скорпионите са екзотични и магнетични и това си личи по прическата им - необикновено дълга коса, понякога сплетена на плитка, но винаги изключително здрава на вид.

Тази зима ваши верни съюзници ще са продукти за заздравяване на косата с биотин.

СТРЕЛЕЦ

Радвате се на живота, възходите, паденията и всичко останало. Вие сте многолики и смели, щастливи и излъчвате безгрижни вибрации. Обичате да изглеждате добре, но без да прекарвате часове пред огледалото. Изберете ефективни стилизиращи продукти, с които косата ви лесно ще застане по желания начин

Снимка: iStock/Getty images

КОЗИРОГ

Не се страхувате да си поставяте цели и ги приемате доста сериозно. Отговорни и силни сте и това си личи във всяко ваше действие.

Косата ви също има нужда от заздравяваща грижа, така че тази зима заложете на подхранващи маски и термозащитен спрей.

ВОДОЛЕЙ

Вие сте сред творците на зодиака. Във всяко ваше действие си личи вродената ви креативност.

Склонни сте да променяте мнението си - следователно и прическата си - често.

Каквато и да е дължината на косата ви в момента, заложете на ключова дума “хидратация” в зимната грижа за косата, за да се чувствате в свои води.

Снимка: iStock/Getty images

РИБИ

Вие сте пълни с емоции и креативност, често сте надарени с таланти като пеене или рисуване. Плувате в спокойните води на живота си и не обичате излишни усложнения.

В грижата за косата ви това означава да заложите на продукти, които осигуряват интензивна грижа за косата.

Още за прическите спрямо зодията TRESemme ни разказаха в този материал, а в тяхната инстаграм страница има ежемесечна игра с награди за представителките на съответната зодия. Вижте повече тук:

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти