Грим, прическа и тоалет за музикален фест

Лятото тепърва започва, а с него и много музикални фестивали на открито. Те отдавна не са просто двучасови концерти, а целодневни забавления и станаха супер популярни у нас.

Но как да изберем подходящия грим, прическа и удобен тоалет за любимия си фестивал или концерт? Нека разберем:

Грим

След като изравним кожата с фон дьо тен, поставяне на основа за сенки, която ще прикрие веничките по клепачите и ще изравни иначе полупрозрачната кожа. После фиксираме с малко полупрозрачна пудра.

Изрисуваме плътна черна очна линия, която покрива голяма част от клепача, а после по долния клепач поставяме наситени бледолилави сенки за цвят.

Накрая подчертаваме само горните мигли с много спирала.

Време е за контуриране на лицето – поставяме малко тъмна матова пудра точно под костта на скулата и остатъкът преливаме в основата на челото и под челюстта.

С малко бронзова пудра озаряваме цялото лице.

Хайлайтър поставяме в зоните, където светлината пада естествено по лицата ни – по най-горната част на скулата, по нослето, над горната устна.

Малко руж в лек розов нюанс поставяме по бузките.

Върху устните нанасяме съвсем малко количество розово червило.

Прическа

Хващаме най-горния слой коса и го разделяме на две равни части само с пръсти, които връзвам опашчици - близо една до друга. После всяка опашчица усукваме, хващаме най-дългия кичур и придърпваме косата към корените, за да се получи плътност на рогчето.

Фиксираме с няколко фиби и наместваме, така че рогчетата да са сравнително еднакви като височина и обем.

За допълнителен обем по пуснатата коса бихте могли леко да топирате със ситен гребен и да фиксирате с лак.

Тоалет

А ето го и тоалетът – лилави дънки, които си отиват с лилавото по долния клепач (бел. ред. - ако вие изберете друг цвят дреха, можете да сложите съответния цвят по долния клепач, така че да се вписва във вашата визия и концепция).

Удобни бели гуменки, с които да можем да стоим прави и да танцуваме цял ден и вечер, най-обикновена бяла тениска и готина ризка на звездички или точки, сърчица – каквото пожелаете, която връзваме на кръста за топлото време през деня и обличаме за по-хладните часове вечер.

А как да си спечелите двойна покана за музикалния фестивал „Хипиландия“, който ще се проведе на 2 юли в парка на "Летище София" и на него ще вземат участие и популярните британци от Gorgon City – вижте във видеото горе.

Вижте още:

Силата на грима, който преобразява женските лица

Когато 10 жени облекат една и съща пола...

Сухият шампоан: спасението на всяка жена

Свежи и цветни идеи за перфектния летен маникюр!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти