Създадено за Revalid® 

Главният редактор на Edna.bg за щастливите момичета, здравите буйни коси и уютните вечери

Преходът между зимата и пролетта може да бъде труден и изтощаващ, особено за всички момичета, които работят усилено, а заедно с това опитват да бъдат достатъчно добри приятелки, съпруги, домакини, майки и все пак да намират време да се грижат за себе си.

Във времето, в което безгрижните летни дни ни се струват все още мираж и зимата не спира да напомня за себе си, ние решихме да си поговорим по женски с Вяра Иванова - главният редактор на Edna.bg. Тя ни разкри своята теория за щастието, триковете си за красива, здрава и буйна коса, както и рецептата си за идеалната уютна вечер вкъщи.

Вяра, ти си главен редактор на дамски сайт, който ежедневно дава ценни съвети на своите читателки и то в най-различни житейски сфери, но има ли съвети, които макар да им даваш, самата ти не следваш?

О, да! Това е типично човешко качество - да не следваме собствените си съвети. Аз си признавам, че най-често не следвам готварските и домакински съвети, които даваме в сайта. Те са наистина полезни, но аз сякаш обичам повече импровизациите в кухнята :)

Вяра Иванова
Снимка: Edna.bg

А има ли съвети, в които винаги се вслушваш?

Вслушвам се във всичките ни съвети за щастие, удовлетвореност и личностно развитие. Вярвам, че никога не бива да спираме да се учим как и по какви начини можем и трябва да бъдем щастливи. За себе си съм изградила нещо като мантра или личното ми правило на трите У-та - успех, уют, удовлетвореност. Като един типичен представител на зодия Телец, се старая всекидневно да ги постигам и това ме зарежда с положителна енергия.

Но освен за вътрешния си мир, всяка жена се старае да се грижи добре и за външния си вид. За коя част от външния си вид се грижиш най-много?

Определено държа най-много на косата си и искам тя да бъде във възможно най-добрия си вид. Косата ми е естествено къдрава и доста непокорна, но с годините се научих да харесвам факта, че къдриците ми си имат собствено мнение. Лошото при къдравите и чупливи коси като моята е, че са сухи и това води до така неприятните цъфнали краища. Преди време се боядисвах, което допълнително увреди косата ми. Понякога я оформям и с преси и маши, а да не говорим и за неблагоприятното влияние на замърсения въздух върху всички ни. Накрая се чудим защо постоянно ходим с цъфтящи краища, без значение дали сме с прави или къдрави коси.

Вяра Иванова
Снимка: Edna.bg

Тогава каква е тайната ти за справяне с неприятните цъфтящи краища, които наистина тревожат повечето жени?

Тайната не е само една. Изисква се цялостна грижа - правилно хранене, минимално използване на бои и стилизиращи продукти, внимателно разресване и разбира се - използването на правилни продукти с формула за подхранване и подсилване на косата. От доста време залагам на продуктите на Revalid® за заздравяване на косата и по-малко накъсване. Благодарение на тях определено усещам косата си по-мека и жива. Серията включва ревитализиращи шампоан и балсам, които правят косата ми по-здрава, жизнена и улесняват разресването ѝ. Използвам и специална маска от серията, която укрепва вече увредената ми коса, прави я по-блестяща и намалява риска от накъсване.

Вяра Иванова
Снимка: Edna.bg

По-нагоре спомена, че много държиш на уюта и това е една от съставките ти за щастие. Каква е твоята рецепта за идеална уютна вечер?

О, съставките са много прости, но гарантират щастие - компанията на любим човек, нещо вкусно за хапване и маратон на сериала “Приятели” :)

И последно - издай тайни от кухнята, откъде черпиш вдъхновение за текстовете си?

От какво ли не… като оставим настрана обичайните извори на вдъхновение като случки, емоции и места, са ме вдъхновявали случайни снимки, части от песни и дори вкусната храна!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти