Ето това ще бъдат тенденциите в грима на 2018-а според световната мода

Ето това ще бъдат тенденциите в грима на 2018-а според световната мода
Снимка: netinfo

Мария Николова

Надяваме се, че все още не сте се пренаситили от тенденцията всичко да блести, която ни завладя още през изминалата 2017-а, защото и през настоящата 2018-а правилото да има блясък навсякъде все още е валидна в пълна сила.

Златисти хайлайтъри, гланцове за устни с блестящи частици и абаносови черни очни линии - това завиха, че ще бъде модата тази година големите модни марки като Марк Джейкъбс, Диор, Шанел, бранда козметика на певицата Риана - Фенти, лейбъла на риалити звездата Кайли Дженър, кръстен на нея.

Ето и какви всъщност са модните закони в гримирането за 2018-а:

Черната очна линия: тази тенденция, която винаги е била класика в грима, още от 50-те и 60-те години на миналия век до ден днешен отново ще властва по модния подуим и червения килим. Тази година ще бъде модерно да бъде ултра забележима, тоест - ще трябва да е плътно изписана по клепачите ни.

Снимка: netinfo

Плътното червило: след като години наред гланцовете за устни бяха по-предпочитани от червилата, сега модата се преобръща. Тази година червилата с кремообразна, хидратираща формула ще бъдат най-доброто, което можете да поднесете на устните си.

Снимка: netinfo

Блясък навсякъде: както казахме горе, блясъкът не си отива, а се разпространява още повече. Вече можем да го носим не само по дрехите, но и в грима, както и в аксесоарите за гримиране. Големите модни гиганти експериментират с блестящи орнаменти за лице, които се залепят около очите с лепило за мигли. Резултатът е доста ефектен, нали?

Снимка: netinfo

Златни момичета: Риана освен певица, вече е и успешен създател на своя марка гримове. Именно в каталога на нейните гримове тази година има продукт, който прави лицето златисто по един невероятно приятен и прекрасен начин. Златният хайлайтър на нейната марка Фенти съдържа жълто-златист металичен пигмент, който поставен върху лицето - го озарява и му придава свежест и настроение.

Снимка: netinfo

Сенки с много блясък: да, да, да - категорично и финално - 2018-а е годината на блясъка. Ако се чудите защо вашите любими продукти за красота в по-семпли и пастелни цветове ги няма в козметичните магазини, не се чудете. Това е причината. Топ гримьорите казват, че колкото по-светъл е блясъкът, толкова по-добре. А блясъкът в грима си има своята добра страна - създава една прекрасна озарена кожа.

Закръглен котешки поглед: любимият ни начин на гримиране тип котешко око вече си има нова вариация - закръглена вариация. Заоблената форма, вместо издължената, ще бъде истински хит в грима според дизайнера Том Форд. Вярваме му!

Снимка: netinfo

Код "Метал": металният грим във всички свои нюанси ще бъде топ тенденция през 2018-а. Носете го нежно и залагайте на него само в един акцент от грима, така ще получите една неустоима визия, без да изглеждате нелепо.

 

👑 @leraabova ✨

A post shared by Anairam 📷💕✨🤩 (@anairam10) on

Гъсти ретро мигли: помните ли модела Туиги? Е, мигли като нейните ще са модерни и сега, през 2018-а. Драматични, с ретро излъчване, с наслоени пластове спирала. Такъв е модният закон на Диор за тази година. А щом го казва Диор, защо да му се противопоставяме, тенденцията е очарователна!

Снимка: netinfo

Последвайте ни и в Инстаграм ТУК, за да откриете още материали на Edna.bg, които ще ви развълнуват

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти