Ето как мъжете се справят с гримирането

Преди седмица анкета на портала Редит разкри какво у жените дразни най-много мъжете, като на челните места се нареждаха устните тип "патешка човка" и цупенето, дългите нокти и тежкият грим.

Но какво се случва, когато мъжът и жената разменят ролите си, стане ли дума за макиаж, и представител на силния пол хване четките и палитрите и рисува по женското лице.

В новото видео от канала Natali's Beauty влогърката Натали и познатият на всички като Лудия репортер на Нова ТВ, Дани Петканов, направиха експеримент и той бе човекът, който трябваше да се справи с женската рутина по поставяне на основа и фон дьо тен, контуриране, изрисуване на очна линия и нанасяне на червило.

От видеото става ясно, че за мъжете сякаш не представлява голяма трудност да се нанесе равномерно количество от фон дьо тена, а коректорът се прелива лесно, като детска игра.

Контурирането е голямата изненада, защото типичният мъж се изненадва, че жените поставят различни тонове по различни части на лицата си, за да подчертаят скулите или да направят нослето си да изглежда по-чипо например.

Най-сложна пък е очната линия, която в интерес на истината често представлява трудност и за дамите.

И още – как се нанася червило, кой е подходящият цвят за сенки, ако искаме да поставим грим на плажа и сгъвката на клепача намира ли се там, където клепачът се сгъва – вижте във видеото горе.

Вижте още:

Кога мъжете започнаха да се гримират?

Какво харесват мъжете

12 червила, които трябва да притежавате това лято

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти