Един ден на Edna жена в Mall of Sofia

Един ден на Edna жена в Mall of Sofia
Снимка: Георги Димитров /Нетинфо/

Мария Атанасова

Е, дойде време да ви разкажем и за последната участничка в играта Един ден на Edna жена в Mall of Sofia.

Представяме ви Росица. Тя е на 46 и е икономист.

Вече ви представихме Моника и Корнелия, с които прекарахме по един следобед в Mall of Sofia и се разкрасявахме, преобличахме и... нали знаете – забавлявахме :)

Сега е ред на Росица. 

 

Нейните впечатления от деня може да прочетете тук.

 

Започнахме прическата и грима.

За косата на Росица се погрижи Ангел от Gossip Hair&Beauty, а за професионалния грим - Цецо Андреев за Inglot.

Насочихме се към Art Point, откъдето Росица получи подарък – двойна покана за театър. Знаете, че в Art Point можете да разберете всичко за събитията в различни сфери на изкуството - от традиционните визуални изкуства като живопис, графика, скулптура, до по-алтернативни форми като дигитални медии и технологии, експериментални форми в театралното, музикалното и филмовото изкуство и да закупите билети за някое от събитията от културния афиш на столицата.

Продължихме. Роди обяви тема "60-те" и заразказва за характерния трапецовиден силует, очилата с "котешки рамки", плътната очна линия. Безспорно едни от най-елегантните години в модата, олицетворение на които е Джаки Кенеди или персонажът на Одри Хепбърн от "Закуска в Тифани". Стил, подходящ за всяка възраст, ако правилно се акцентира на аксесоара – дали ще са перли, шапка или шал около лицето", отбелязва Роди.

Перлите
Никога няма да ни омръзнат... Дори извън класическата им употреба (различни по големина и дължина колиета, сложени заедно), те отново излъчват толкова много стил.

Малката черна рокля
Носете я по възможно най-лекия начин – без деколтета, не твърде къса и с аксесоари, вадещи на показ вашата самоличност.

Това, което остава задължително, са обувките на висок ток и меко обгръщащо ви палто или наметка.

За максимална елегантност пробвайте да оставите чантата си вкъщи.

Обемен трикотаж
Вечният есенно-зимен фаворит, актуален във всякакви варианти – от лек и прозрачен кашмир до обемни и скулптурни плетива.

В случая - обемна наметка с ръкави от плътни вълнени влакна с еднаква дължина, образуващи етажиране.

Гривната
Гривните от най-желан летен аксесоар преминават и в зимния ни гардероб, особено ако са обемни, цветни и с камъни. Благородните метали оставяме за по-деликатните бужута, а при гривните залагаме на пищността на бароковия изглед.

С две думи: продължаваме да колекционираме.

Жокейската тема е силен тренд в шапките този сезон. За всички дами, които знаят как да управляват живота си. Филц и дантела, сила и нежност в екрю – прекрасен завършек на всеки тоалет, особено за предстоящите празници.

Шапката с име Borsalino
Когато името на марката стане нарицателно за дадена вещ, можем да кажем, че тя е достигнала статут на вечна класика. През годините мъже като Робърт Редфорд, Франк Синатра и Уинстън Чърчил са носили класическа шапка в стил федора на марката Borsalino. Но това е твърде дълго описание за един токлова отличителен знак, в какъвто се превръща този аксесоар през годините. Днес го носят новото поколение хора с характер, музиканти и артисти. Дамите, кото обичат да играят с личния си стил, отдавна са намерили място за борсалино в своя гардероб. Купувайки един такъв аксесоар, у вас попада парченце история, започнала още през 1857 г. в Пиемонт, Италия.

И така приключва нашият ден в Mall of Sofia, в който главното действащо лице беше Росица. Можете да разгледате още снимки от деня тук или да си припомните фотосесиите на Моника или Корнелия...

Това беше всичко от нас, приятели! Един ден на Edna жена в Mall of Sofia приключи, но това не означава две неща: първо, че не можете да имате личен консултант, защото Роди е в мола и ви очаква; и второ, че игрите в Edna ще спрат. Кроим планове да ви изненадваме още по-често и да ви въвличаме в подобни не игри, а цели приключения през предстоящата 2013!

Рокля с трапецовиден силует и шапка Sisley, перлени колиета с различна големина и дължина Yuno Pearls, обувки от велур на висок ток Sisley. Обемно колие от естествени камъни и гривна d'Orne, обемна наметка от плътни вълнени влакна, биколор шапки тип "борсалино", чанта Candy bag Furla, обувки на платформа - всичко от Benetton.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти