Дейвид Бекъм по-сексапилен от всякога

Дейвид Бекъм и Гай Ричи по време на снимките в Бевърли Хилс на рекламната кампания на колекцията мъжко бельо на футболиста, озаглавена "Bodywear", разработена съвместно с марката "H&M"
Снимка: H&M

Точно една година след като английският футболист Дейвид Бекъм пусна на пазара своята първа колекция бельо "Bodywear" в сътрудничество с шведския бранд "H&M" ("Ейч енд Ем"), а през ноември последва и втора – дойде моментът да бъдат представени и най-новите модели за 2013 г.

Този път към серията "Bodywear" ще бъдат добавени нови цветове, включително модели с червени и сини ивици в тон с наближаващия Свети Валентин.

Но по-любопитното в случая е самата рекламна кампания на новите модели мъжко бельо (която ще се ротира от 6 февруари), заснета от друг британец - филмовия режисьор Гай Ричи.

Типично в негов стил кадрите са наситени с доста динамика, което съвсем логично обуславя и превъплъщението на Дейвид Бекъм в екшън герой.

"Дейвид е перфектната звезда за тази роля. За мен това е повече от рекламна кампания, а усещането бе като за работа по късометражен филм", споделя Гай Ричи.

Сюжетът представя тичащия през улиците и градините на Бевърли Хилс Дейвид, облечен само по боксерки.

"Да работя с Гай беше страхотно изживяване. Надявам се, гледайки рекламния клип, хората да се забавляват колкото мен, докато го снимахме", допълва футболистът.

* Фотоси от снимачния процес на въпросната рекламна кампания и новите тенденции при мъжките облекла, представени от "H&M", можете да видите в галерията ни ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти