Бъди прекрасна в петък вечер: Небесен поглед

Бъди прекрасна в петък вечер: Небесен поглед
Снимка: Avon

Няма нищо по-прекрасно от лятото и свежите разходки привечер независимо дали са романтични, или с приятели. Топлият, но прохладен въздух винаги ни зарежда с красиви емоции и любов към живота.

Нежните нюанси, използвани в лятната визия „Небесен поглед” напълно кореспондират с настроението на сезона и подчертават естествената красота по един неустоим начин.

Блестящият гримьор на Avon Зоран Коцов ни разкрива как да постигнем страхотната лятна визия само в няколко лесни стъпки.

Основа
За перфектна и дълготрайна основа нанесете матиращи фон дьо тен и пудра.

През летните месеци пудрата е от изключителна важност, за да се избегне лъщенето на кожата. Довършете с акцент върху скулите с перли за лице за изравняване на тена.

Така едновременно ще придадете нежен цвят, но ще прикриете перфектно и всички несъвършенства.

Очи
Както подсказва името на визията, тук се използват небесни цветове. По-светлия тон нанесете върху целия клепач, а с по-тъмния очертайте външния ъгъл на окото.

Обърнете специално внимание на преливането, защото цветовете са ярки и не трябва да оставяте рязка граница между тях. Симетрично нанесете и върху долния клепач.

За по-голяма дълбочина на погледа, подчертайте и със син молив.

На финала не забравяйте и спирала за шокиращ обем!

Устни
В тази визия не слагаме акцент върху устните – те подчертават естествената красота без да се набиват на очи. Очертайте контура с молив за устни в бежов нюанс и нанесете червило в същата гама.

Нокти

Маникюрът е елементът от визията, в която обикновено експериментираме най-много. Затова заложете на екстравагантност и този път. Използвайте матиран лак за нокти в бяло и синьо, за да напомните на всички за морето. 

Още по темата:

Бъди прекрасна в петък вечер: Мечти в злато
Бъди прекрасна в петък вечер: Котешки поглед

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти