Алфа жената, стилна и смела: палтата на есен 2016

Алфа жената, стилна и смела: палтата на есен 2016
Снимка: Luisaviaroma

Вяра Иванова

Есента връхлита с пълна сила, но това в никакъв случай не бива да разваля настроението ни, а дори напротив. Защото есента е сезон за модни находки, експерименти и със сигурност е време за по-топли визии, които се различават драстично от летните, но носят неповторим чар и уют.

А какво по-уютно и стилно от подходящото палто, с което всяка дама може да покори своя мечтан връх. Палтата на есен 2016 са вече тук и предлагат голямо разнообразие от цветове, материи и кройки. Те ще властват с пълна сила съвсем скоро, защото хладното време определено изисква да бъдем топло облечени.

Много често по-топлите дрехи не се асоциират с чувство за стил и елегантност, било то заради кройка, която не подчертава добре женското тяло, или пък заради липсата на избор от цветове и разнообразни модели.

Тази есен правилата се променят и палтата ги следват. Те започват все повече да отговарят на личния стил на съвременната жена, която е стилна и смела в своето ежедневие и иска да изглежда добре както през деня, така и вечер.

За читателите на Edna.bg модният диктатор Luisa Via Roma подбра основните тенденции, около които ще циркулираме тази есен, когато говорим за палта, са няколко - имаме черно-бялата класика, леките пастелни тонове, бежовата женственост и райетата с огнен привкус.

Ето и кои са най-актуалните модели палта за есен 2016:

Класика в черно и бяло

Защото няма нищо по-завладяващо от дама, която знае как да носи тази вечна комбинация.

 

Пастелна лекота

Комбинацията от пастелни тонове, вълна, кашмир и пух е толкова бонбонена и неустоима.

 

Неутрално и женствено

Бежово, светло кафяво, телесно - тези тонове се носят с гордост и показват класа.

 

Огнено райе

Червеният цвят най-често се асоциира с женствеността, а огнената му разцветка е повече от модерна тази есен.

Материите на палтата за есен 2016 определено са вълната и кашмирът във всичките им разновидности, а кройките варират от по-свободни, до вталени и подчертаващи извивките. Властват неутралните тонове, но не бива да пренебрегваме огненото червено и бонбонените пастелни цветове. Запомнете, че можете да бъдете стилни само с помощта на подходящото палто.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти