Акция "Чисто лице"

Мицеларната вода измества продукти като тоалетно мляко, измиващ гел, пяна и тоник в ритуала на ежедневната хигиена
Снимка: Nivea

Кристина Гочева

Въпреки, че първата мицеларна вода е създадена във Франция в лабораториите на Bioderma преди повече от 20 години, едва в последно време този козметичен продукт набра популярност и успя да детронира измиващите гелове, тоници и тоалетното мляко, превръщайки се в новия предпочитан ритуал за почистване на лицето, който с лекота отстранява замърсяване, себум и водоустойчив грим - мицеларната вода разгражда дори връзките между пигментите на грима и кожата.

Bioderma Sensibio H2O е по мярка на чувствителната кожа, изданието Sensibio H2O АR e в услуга на кожата, склонна към зачервяване, Sébium H2O третира проблемите на комбинирана, мазна и акнеична кожа, а изданието - Hydrabio H2O концентрира действието си върху дехидратираната кожа.

Мицеларната вода 3 в 1 на Nivea с декспантенол и екстракт от гроздово семе почиства, отстранява грима от лицето и очите и хидратира само в една стъпка. Мицелите обграждат себума и грима със своя център, като запазват водата по повърхността си и не изсушават кожата.

Декспантенолът, известен още като про-витамин В5, се превръща от кожата в пантотетична киселина. Тя подпомага регенерацията на кожата, способността ѝ за задържане на влага и подсилва естествената защитна бариера. Екстрактът от гроздово семе е богат на антиоксиданти, които предпазват кожата от оксидативен стрес и преждевременно стареене.

Почистващата мицеларна вода за лице, очи и устни на Nuxe Petales de Rose, съдържа растителна вода от цветовете на маслодайната роза Дамасцена, богата на активни молекули за ефективно успокояване и омекотяване на всеки тип кожа, дори и чувствителна, и хидратиращи молекули растителен глицерин, способни да задържат вода в епидермиса.

Aroma Cleanse Soothing Micellar Water на Decleor е достатъчно силна, за да отстрани грим от очите, но и достатъчно нежна и щадяща, за да остави кожата ревитализирана и омекотена.

Формулата на Darphin Azahar Floral Water Micellar Cleansеr е подходяща за лице, очи и устни, има перфектна съвместимост с чувствителната зона около очите и склонната към зачервяване, възпаление и розацея кожа. Етерично масло от нероли почиства , без да изсушава, оставяйки лицето освежено с еластичен епидермис.

Мицеларният лосион на Avène елиминира себум, замърсяване и грим, без да дразни допълнително лицето при почистване. Хидратиращите съставки освежават, а свойствата на термалната вода успокояват и даряват чувствителната кожа с мигновено усещане за комфорт.

Характеристиките на физиологичния мицеларен лосион с термална вода La Roche-Posay почистват, тонизират и успокояват чувствителната кожа на лицето, като същевременно запазват нейния физиологичен баланс. Успокояващата формула нежно отстранява грим и от очите и устните.

Специално разработена за нуждите на проблемната, мазна и склонна към акне кожа, формулата на Vichy Normaderm Micellar Solution 3-в-1 е обогатена с цинк и успява да се справи с ежедневните предизвикателства на излишния себум, замърсяването и грима.
 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти