Три модни предложения за топли зимни аксесоари

3 модни предложения за топли зимни аксесоари
Снимка:

Комбинация 1: Кожата с дълъг косъм е актуална този сезон и присъства като елемент в различни аксесоари. Зимните пухкави ботуши в черно с гумен клиновиден ток и обкантване около шафта идеално ще предпазят краката ни и ще ни осигурят стабилна походка. С тях перфектно си пасва обемиста чанта тип торба с пухкава сива кожа и сваляща се дълга дръжка, която стои като елемент от дизайна. Интересен вид й придават капсите и преплетената къса дръжка. Комбинацията се завършва с черна, топла зимна ушанка с „рошава” подплата, отново в нежно сиво (Вж. снимка 1).

Комбинация 2: Стабилни боти в рокерски стил с пухкав маншет в изтъркано кафяво. Набиранията в горната част на стъпалото, ципът и катарамите подчертават леко момчешкия стил. През рамо намятаме удобна кафява велурена чанта с пухкави декорации и страничен джоб. Допълваме романтичния вид на лошо момиче с топла зимна плетена шапка в светло бежово, като оставяме косата си да се подава свободно от нея (Вж. снимка 2).

Комбинация 3: Изцяло момичешки зимни боти от велур с гумен клиновиден ток и рошав маншет от изкуствена кожа с дълъг косъм. В ръката обемна чанта в кафяво с двойна дръжка с небрежни набори и сваляща се дълга презрамка. За да сме завършени кокетки, над ботите се подават плетени вълнени чорапи със закачливи връзки в кафяво (Вж. снимка 3).

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент