-
3/4. Топ съвети за перфектни палачинки
3. Съвети за по-различни палачинки: Ако искате текстурата на палачинките да ви е лека и ефирна, разбийте белтъците и жълтъците на яйцата по отделно и тогава ги смесете; Можете да замените течността с газирана вода, джинджифилова бира или сайдер, които да прибавите непосредствено преди смесване на съставките; Ако добавите бакпулвер в тестото, добре е да го оставите известно време в хладилник /може и за цялата нощ/, това позволява на глутена да се отпусне и палачинките да станат нежни, а бакпулверът ще образува мехурчета.
Топ съвети за перфектни палачинки
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 40 години по-късно: Как изглеждат днес Меги и Ралф от "Птиците умират сами"
- Кой празнува имен ден днес?
- Реши този ТЕСТ и научи неподозирани истини за себе си
- Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания
- Как да възстановим щитовидната жлеза и да активираме метаболизма си
- 5-те най-големи грешки на жените в леглото