-
3/4. Топ съвети за перфектни палачинки
3. Съвети за по-различни палачинки: Ако искате текстурата на палачинките да ви е лека и ефирна, разбийте белтъците и жълтъците на яйцата по отделно и тогава ги смесете; Можете да замените течността с газирана вода, джинджифилова бира или сайдер, които да прибавите непосредствено преди смесване на съставките; Ако добавите бакпулвер в тестото, добре е да го оставите известно време в хладилник /може и за цялата нощ/, това позволява на глутена да се отпусне и палачинките да станат нежни, а бакпулверът ще образува мехурчета.
Топ съвети за перфектни палачинки
14933
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Страстен секс след 10 години брак - възможно ли е?
- От какво увисват гърдите и митовете, на които да не вярвате
- Как изглеждат днес звездите от сериала "Октопод"
- Този ТЕСТ показва скритата ви същност
- Томина неделя е: какви са обичаите и традициите
- Как жените от едно време са се справяли с менструацията?