-
2/4. Топ съвети за перфектни палачинки
2. Печене на палачинките: Използвайте тежък незалепващ тиган - най-добре чугунен, защото температурата при печенето ще бъде равномерна; Загрейте тигана на средна температура; Намажете тигана преди печене с масло или олио; Използвайте черпак, мерителна чашка или бутилка за тестото, което ще налеете в тигана; Направете малък тест преди основното печене, за да се уверите, че температурата е достатъчна – ако вашите палачинки изгарят отвън, а отвътре са сурови, намалете температурата на котлона; Когато сте се уверили, че температурата за печене е нормална, изсипете количество от тестото в тигана, разстелете по цялото дъно, като оставите малко разстояние в крайчетата, за да можете да обърнете палачинката по-лесно; Изпечете до златистокафяво преди да обърнете. Имайте предвид, че втората страна ще се изпече по-бързо.
Топ съвети за перфектни палачинки
Още от галерии
Хороскоп за деня






Най-четени
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- А в събота вечер всички правят секс
- 14 ползи за здравето от чудодейната комбинация мед и канела
- 61 години женственост и сексапил: Честит рожден ден на Моника Белучи!
- 8 полезни храни, с които да залъжем глада късно вечер