-
2/4. Топ съвети за перфектни палачинки
2. Печене на палачинките: Използвайте тежък незалепващ тиган - най-добре чугунен, защото температурата при печенето ще бъде равномерна; Загрейте тигана на средна температура; Намажете тигана преди печене с масло или олио; Използвайте черпак, мерителна чашка или бутилка за тестото, което ще налеете в тигана; Направете малък тест преди основното печене, за да се уверите, че температурата е достатъчна – ако вашите палачинки изгарят отвън, а отвътре са сурови, намалете температурата на котлона; Когато сте се уверили, че температурата за печене е нормална, изсипете количество от тестото в тигана, разстелете по цялото дъно, като оставите малко разстояние в крайчетата, за да можете да обърнете палачинката по-лесно; Изпечете до златистокафяво преди да обърнете. Имайте предвид, че втората страна ще се изпече по-бързо.
Топ съвети за перфектни палачинки
Още от галерии
Хороскоп за деня
Най-четени
- Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“
- ТЕСТ: Избери си котка и разбери какво послание ти носи тя
- Днес почитаме покровителя на семейството свети Мина, имен ден имат...
- Тест: Кафето, което обичаш да пиеш сутрин, разкрива какъв човек си
- Да откриеш дъщеря си след 26 години: Тайната, която промени живота на Чък Норис
- 8 места, където трябва да правиш секс поне веднъж в живота си
