-
3/5. Тайните и тънкостите на перфектната мусака
За да не се разпада мусаката, тя трябва да стои стегната, а картофчетата цели, а не като пюре. За да стане това, гозбата се пече на по-ниска температура, но по-продължително време, докато изври цялата сложена вода. Правилото гласи, че преди да се сложи във фурната, водата трябва да покрива почти цялата смес, но картофите отгоре да останат без вода.
Тайните и тънкостите на перфектната мусака
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“
- ТЕСТ: Избери си котка и разбери какво послание ти носи тя
- Днес почитаме покровителя на семейството свети Мина, имен ден имат...
- Тест: Кафето, което обичаш да пиеш сутрин, разкрива какъв човек си
- Да откриеш дъщеря си след 26 години: Тайната, която промени живота на Чък Норис
- 8 места, където трябва да правиш секс поне веднъж в живота си
