-
3/5. Тайните и тънкостите на перфектната мусака
За да не се разпада мусаката, тя трябва да стои стегната, а картофчетата цели, а не като пюре. За да стане това, гозбата се пече на по-ниска температура, но по-продължително време, докато изври цялата сложена вода. Правилото гласи, че преди да се сложи във фурната, водата трябва да покрива почти цялата смес, но картофите отгоре да останат без вода.
Тайните и тънкостите на перфектната мусака
114490
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Булка изобличава бъдещия си съпруг пред олтара
- Цветница е! Ето кой празнува днес и какви са обичаите
- 5 женски имена с най-силна положителна енергия
- Утре е Велики Четвъртък - ден за пречистване: какво не трябва да правим и какви са обичаите
- Заради тези смели мъже от Чернобил сме живи днес
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама