-
2/5. Тайните и тънкостите на перфектната мусака
Друга хитрост е овкусяването и подготвянето на каймата - кимионът е задължителен, а за истински балкански вкус прибавете ронена чубрица. За да не стане каймата на бучки, а да се разпредели равномерно на трохи, има две тънкости: едната е каймата да се размие в хладка вода и тогава да се прибави към останалите продукти. Другата тайна е да запържите каймата, като към нея добавите малко доматено пюре за повече вкус.
Тайните и тънкостите на перфектната мусака
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Любимите секс пози на мъжете
- 5 енергийни места, които да посетите в България