-
2/5. Тайни за приготвянето на вкусни тиквички
Не осолявайте предварително!
Осоляването на тиквичките, особено на пържените, трябва да става едва след тяхното приготвяне. В противен случай, ако сте посолили предварително парченцата, те ще започнат да отделят сок. Така при процеса на пържене ще получите допълнителна вода в тигана, отделена от тиквичките. Те няма да станат хрупкави и приятно запечени, а ще се задушат.
Тайни за приготвянето на вкусни тиквички
Още от галерии
Наталия Такова-Мазгарева
Виктория Каролева: За мен силен мотиватор е личният пример на близки до мен хора
Edna от нас
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Щура, цветна и винаги усмихната: Поли Генова празнува рождения си ден в Барселона
БГ звезди
Най-четени
- Какво ще се случи, ако пиете вода с лимон всяка сутрин
- Какво ще се случи, ако ядете по лъжичка куркума на ден?
- Класация на зодиите: кои обичат най-силно и кои си тръгват най-лесно
- Ужасът от първата брачна нощ: 4 истории по истински случай
- Любимата му поза издава що за мъж е
- Какво ще се случи с тялото ти, ако ядеш по 3 фурми всеки ден