-
1/5. Тайни за приготвянето на вкусни тиквички
Премахване на излишната мазнина
Много вкусни, но и много мазни – такива са понякога тиквичките, които винаги задържат мазнината при пържене, запичане и задушаване. Какво можем да направим, за да се отървем от излишната мазнина? Отново на помощ идва кухненската хартия. След приготвяне на тиквичките внимателно ги поставете върху поне два листа хартия. Тя идеално ще абсорбира мазнината. Обърнете тиквичките и от двете страни, като за другата страна използвате нови листове кухненска хартия.
Тайни за приготвянето на вкусни тиквички
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- 4-те секс закона, които жените признават в леглото
- Какви са ползите на мурсалския чай
- 15 неща, на които никой мъж не може да устои
- Невена Коканова и Раде Маркович - историята на една невъзможна любов, която изпепелява
- Най-полезните мазнини, от които отслабваме
- Буковски за жените - дълбоко и малко мръсно