Ароматно месно руло
Добавете хляба в голяма купа и изсипете млякото върху резените. Оставете ги да се накиснат за 5 минути. Добавете телешка кайма, 1 ч.ч. пармезан, сол, черен пипер, пресен магданоз, 4 яйца, 12 лентиички тънък бекон. Използвайте ръцете си, за да смесите всички съставки. Оформете месото на продълговата питка, наредете бекона отгоре и внимателно подпъхнете краищата. Смесете 1 ч.ч. кетчуп, 1/3 ч.ч. кафява захар, 1 ч.л. горчица и капка Табаско за соса и намажете рулото с 1/3 от соса. Печете месото за 45 минути, след което го извадете от фурната и го намажете с още 1/3 от соса и печете още 25 минути. Извадете от фурната и оставете рулото да престои 10 минути преди нарязването, след което сервирайте с останалия сос.