-
4/4. Рецепта за супата на Салма Хайек
Преди готвене е препоръчително изпичането на костите във фурната за 15 минути при 220 градуса. Първо, това ще направи вкуса по-ярък. Второ, бульонът ще придобие красив златист цвят.
Рецепта за супата на Салма Хайек
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Как се съблазнява мъжа според зодията?
- Кои са 5-те най-интелигентни жени в зодиака
- Ето кой има имен ден днес и какви са обичаите
- Шокиращите секс тайни на мъжете
- 10 ценни урока от Конфуций, които ще променят живота ви
- „Аз съм на 53 и не искам да имам деца“ – как една жена ни учи да защитаваме собственото си щастие