-
4/4. Рецепта за супата на Салма Хайек
Преди готвене е препоръчително изпичането на костите във фурната за 15 минути при 220 градуса. Първо, това ще направи вкуса по-ярък. Второ, бульонът ще придобие красив златист цвят.
Рецепта за супата на Салма Хайек
53756
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Булка изобличава бъдещия си съпруг пред олтара
- Цветница е! Ето кой празнува днес и какви са обичаите
- 5 женски имена с най-силна положителна енергия
- Утре е Велики Четвъртък - ден за пречистване: какво не трябва да правим и какви са обичаите
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- 9 неща, които трябва да направите преди секс