-
1/4. Рецепта за супата на Салма Хайек
Как се готви бульонът - Костният бульон обикновено се вари дълго време, но малко по-бързо в тенджера под налягане. Така че времето за готвене на бульон варира около 3-4 часа за телешки, пилешки - 1,5-2 часа, и рибния ще бъде готов за един час.
Рецепта за супата на Салма Хайек
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Кой празнува имен ден днес?
- Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания
- Странните неща, които правим при сексуално привличане
- 11 неща, които всяка edna жена трябва да опита в леглото
- 7 притеснителни знака, че си на ръба на психическото и емоционално изтощение
- Вкус от миналото: 5 класически, но забравени български ястия