-
1/4. Рецепта за супата на Салма Хайек
Как се готви бульонът - Костният бульон обикновено се вари дълго време, но малко по-бързо в тенджера под налягане. Така че времето за готвене на бульон варира около 3-4 часа за телешки, пилешки - 1,5-2 часа, и рибния ще бъде готов за един час.
Рецепта за супата на Салма Хайек
53813
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Каква жена си според древния египетски хороскоп?
- Когато бяха само приятели: „Уилям не сваляше очи от нея”
- Страстен секс след 10 години брак - възможно ли е?
- 11 съвета за хармоничен живот от една 90-годишна жена
- От какво увисват гърдите и митовете, на които да не вярвате
- Как изглеждат днес звездите от сериала "Октопод"