-
4/4. Ползи от костилките на прасковите
Костилките на прасковите притежават специфичния леко горчив аромат на черешите, бадемите или кайсиите. Всъщност много от продуктите, с които свързаме бадемите като марципан или амарето, се правят от костилките на тези плодове, а не от самите бадеми. Как да стигнем до ядката на прасковата? Първо трябва да изпечем костилките на сух тиган за около 15 минути, като ги бъркаме често. След това ги счукваме, вадим ядката и повтаряме процедурата с тигана.
Ползи от костилките на прасковите
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Мазнините, от които отслабваме
- 7 женски навика, които едно време са били срамни
- Кръстовден е! Ето какво трябва и не трябва да правим днес
- Иконата Селена - трагичната история за живота и смъртта
- ТЕСТ: Ако не успееш да отговориш на поне 9 въпроса, не си от тази планета
- Първи коментар на принц Хари след срещата с крал Чарлз