-
4/7. Най-полезните кореноплодни растения, които трябва да хапваме по-често
Червено цвекло
Най-често за консумация се използва коренът на цвеклото. Той има характерен червен цвят и се яде суров в салати или в комбинация на варени зеленчуци и туршия. За най-полезен се смята прясно изцеденият сок от червено цвекло.
Най-полезните кореноплодни растения, които трябва да хапваме по-често
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- 14-те най-добри секс съвета на всички времена
- Любов като на филм: Красивата история на Кърт Ръсел и Голди Хоун
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- А в събота вечер всички правят секс
- 14 ползи за здравето от чудодейната комбинация мед и канела