-
3/5. Кои храни трябва да мием и да не мием преди употреба
Суровото месо (говеждо, свинско, телешко, агнешко) не трябва да се мие заради бактериите. След термичната обработка местото е чисто. Полезен съвет: Преди да готвите, отстранете сока на месото и влагата от повърхността с хартиени кърпи или салфетки. След това измийте ръцете си със сапун и топла вода.
Кои храни трябва да мием и да не мием преди употреба
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Бабината диета, която топи мазнините без гладуване
- Лора Каравелова - момичето, което умря от любов
- Неочакваният признак, че една двойка рано или късно ще се разведе
- Тайните за красота на французойките (ключът е в една думичка)
- Забавен ТЕСТ: Избери и разбери каква вещица си ти!
- Най-култовите цитати от "Приятели"
