-
6/8. Какво трябва да знаем за бадемовото брашно
Какъв е вкусът на бадемовото брашно?
Тъй като ядките са бланширани и обелени, брашното няма много силен, отличителен вкус на бадеми, но в същото време не е и напълно липсващ. Най-добрият начин да го опишем може би е да се каже, че той добавя леко орехов аромат на ястието, което приготвяте. За разлика от повечето брашна то може да се консумира и сурово. Но пък това може да е плюс при направата на бадемови бисквитки, бадемови торти, сладкиши, дребни сладки, масленки и всякакви други десерти с бадеми.
Какво трябва да знаем за бадемовото брашно
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
"Икономията е майка на мизерията" и още култови цитати от любими български филми
Кино
Най-четени
- Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“
- ТЕСТ: Избери си котка и разбери какво послание ти носи тя
- Днес почитаме покровителя на семейството свети Мина, имен ден имат...
- Тримата мъже, с които е била Кейт Мидълтън, преди да се омъжи за принц Уилям
- 6 закона за "там долу", които всяка жена трябва да спазва
- Да откриеш дъщеря си след 26 години: Тайната, която промени живота на Чък Норис
