-
5/8. Какво трябва да знаем за бадемовото брашно
Срокът на годност на домашното бадемово брашно е от 4 до 6 месеца. Ако го съхранявате във фризер, може да се удължи до 1 година. В случай че ви се налага да готвите със замразено брашно, преди да започнете, то трябва да придобие стайна температура. Хубаво е, ако съумеете, да правите нова доза бадемово брашно всеки път, щом ви се наложи, тъй като така характерните за него вкус и аромат ще се запазят и отразят в крайни резултат бил той солено или сладко ястие.
Забележка: Бадемовото брашно никога няма да бъде толкова фино колкото пшеничното брашно. Ядките всъщност ще се превърнат в бадемово масло вместо в прах.
Какво трябва да знаем за бадемовото брашно
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Притча: защо най-силната любов е най-тиха?
- Любимите секс пози на мъжете