-
5/8. Какво трябва да знаем за бадемовото брашно
Срокът на годност на домашното бадемово брашно е от 4 до 6 месеца. Ако го съхранявате във фризер, може да се удължи до 1 година. В случай че ви се налага да готвите със замразено брашно, преди да започнете, то трябва да придобие стайна температура. Хубаво е, ако съумеете, да правите нова доза бадемово брашно всеки път, щом ви се наложи, тъй като така характерните за него вкус и аромат ще се запазят и отразят в крайни резултат бил той солено или сладко ястие.
Забележка: Бадемовото брашно никога няма да бъде толкова фино колкото пшеничното брашно. Ядките всъщност ще се превърнат в бадемово масло вместо в прах.
Какво трябва да знаем за бадемовото брашно
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
"Икономията е майка на мизерията" и още култови цитати от любими български филми
Кино
Най-четени
- Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“
- ТЕСТ: Избери си котка и разбери какво послание ти носи тя
- Днес почитаме покровителя на семейството свети Мина, имен ден имат...
- Тримата мъже, с които е била Кейт Мидълтън, преди да се омъжи за принц Уилям
- 6 закона за "там долу", които всяка жена трябва да спазва
- Да откриеш дъщеря си след 26 години: Тайната, която промени живота на Чък Норис
