-
5/6. Какво да сложим на трапезата за Андреевден
Като основно ястие на Андреевден обикновено се сервира яхния с фасул и булгур. За нея са ви необходими 500 г фасул, 100 г булгур, 125 г масло, 2 сушени чушки, 2 моркова, доматено пюре, джоджен, сол. Бобът се сварява с чушките, морковите, доматеното пюре, джодженът и сол на вкус с повече вода. Отделно булгурът се запържва в маслото, след което се изсипва в тавичка. Върху него се сипва свареният боб и се залива с 3 чаени чаши бульон от варенето на боба. Ръси се с червен пипер и се пече, докато остане на мазнина.
Какво да сложим на трапезата за Андреевден
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Кой празнува имен ден днес?
- Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания
- Странните неща, които правим при сексуално привличане
- 11 неща, които всяка edna жена трябва да опита в леглото
- Вкус от миналото: 5 класически, но забравени български ястия
- Той губи интерес? Върни си го в 4 лесни стъпки