-
5/6. Какво да сложим на трапезата за Андреевден
Като основно ястие на Андреевден обикновено се сервира яхния с фасул и булгур. За нея са ви необходими 500 г фасул, 100 г булгур, 125 г масло, 2 сушени чушки, 2 моркова, доматено пюре, джоджен, сол. Бобът се сварява с чушките, морковите, доматеното пюре, джодженът и сол на вкус с повече вода. Отделно булгурът се запържва в маслото, след което се изсипва в тавичка. Върху него се сипва свареният боб и се залива с 3 чаени чаши бульон от варенето на боба. Ръси се с червен пипер и се пече, докато остане на мазнина.
Какво да сложим на трапезата за Андреевден
15205
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Страстен секс след 10 години брак - възможно ли е?
- От какво увисват гърдите и митовете, на които да не вярвате
- Как изглеждат днес звездите от сериала "Октопод"
- Този ТЕСТ показва скритата ви същност
- Томина неделя е: какви са обичаите и традициите
- Как жените от едно време са се справяли с менструацията?