-
6/11. Как да приготвим пиле по 11 различни начина
Магданоз. Ето и подробна рецепта:
750 г месо от пиле
1 глава лук
60 г разтопено масло
2 връзка магданоз
30 г брашно
2 бр. жълтъци
лимон
солПилето се измива и се сварява в подсолена вода. Нарязва се на порции. Ситно нарязаният лук се запържва в маслото до омекване. Прибавят се брашното, запържва се леко, залива се с част от бульона, в който е варено пилето, и се вари още 5 мин. Сосът се прецежда и се подправя с жълтъците и с лимоновия сок или лимонова киселина. Магданозът се нарязва на ситно, сварява се с малко горещ бульон или вода и се прецежда над соса през тънко платно. Месото се поднася с магданозения сос, гарнитура от зеленчуци и салата.
Как да приготвим пиле по 11 различни начина
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Любимите секс пози на мъжете
- 5 енергийни места, които да посетите в България