-
5/6. Храните, които ни правят още по-гладни
Високофруктозен царевичен сироп
Макар че според рекламите продуктите, в които той се съдържа, може спокойно да се консумират (с мярка), истината е, че високофруктозният царевичен сироп не може да се консумира умерено - той на практика е в почти всички преработени продукти и то не в умерени количества.
Сиропът подлъгва, т.е. и вреди, на метаболизма ни и колкото повече ядем, толкова повече ни се яде. Наистина е трудно да контролираме пристъпите на глад, защото високофруктозният сироп забавя секрецията на хормона лептин в организма. А лептинът е ключовият хормон, който казва на тялото, че е заситено и трябва да спре да яде.
Храните, които ни правят още по-гладни
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 40 години по-късно: Как изглеждат днес Меги и Ралф от "Птиците умират сами"
- Кой празнува имен ден днес?
- Реши този ТЕСТ и научи неподозирани истини за себе си
- Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания
- Как да възстановим щитовидната жлеза и да активираме метаболизма си
- 11 неща, които всяка edna жена трябва да опита в леглото