-
1/7. Хитри трикове за вкусни пържени картофки
Сорт картофи - Не всеки картоф е добър за пържене. Сортовете с високо съдържание на нишесте най-добре се правят на картофено пюре, тъй като те не правят златиста коричка, а при пържене парчетата се слепват. Опитните домакини съветват да пържите картофи с червена или жълта кора, тъй като месото на белите сортове потъмнява по-бързо след рязането. Изберете големи, равномерни грудки с плътна кожа без признаци на разваляне. Но картофите със зелена кожа е по-добре да не се ползват. Зеленото показва повишено съдържание на соланин, което може да доведе до отравяне.
Хитри трикове за вкусни пържени картофки
24462
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня