-
12/13. 8 начина, с които да спасите пресолено ястие
Съвети за избягване на пресоляване
Разбира се, най-добрият начин е изобщо да се избягва пресоляването. Обърнете внимание на съставките, които използвате. Силно осолените съставки като консервирани храни означава, че може да не се нуждаете от толкова добавена сол. Винаги използвайте съставки с ниско съдържание на сол или без сол, за да можете да контролирате нивото ѝ в ястието си.
И никога не замествайте един вид сол с друг, когато следвате точни рецепти. Кошерната сол има по-големи гранули от трапезната сол, така че ако рецептата изисква кошер, или използвайте кошер, или измерете по-малко готварска сол, отколкото изисква рецептата. Също е много важно да опитвате ястието, докато го овкусявате.
8 начина, с които да спасите пресолено ястие
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Честит празник! Хиляди българи празнуват днес своя имен ден
- Хората, на които трябва да простим преди Нова година
- Защо студентите празнуват на 8 декември и кой има имен ден днес
- Днес празнуват специални имена, гадаем и какво е времето
- Ето кои красиви имена имат празник днес...
- Честит празник! Днес празнуват тези редки, но красиви имена
