-
12/13. 8 начина, с които да спасите пресолено ястие
Съвети за избягване на пресоляване
Разбира се, най-добрият начин е изобщо да се избягва пресоляването. Обърнете внимание на съставките, които използвате. Силно осолените съставки като консервирани храни означава, че може да не се нуждаете от толкова добавена сол. Винаги използвайте съставки с ниско съдържание на сол или без сол, за да можете да контролирате нивото ѝ в ястието си.
И никога не замествайте един вид сол с друг, когато следвате точни рецепти. Кошерната сол има по-големи гранули от трапезната сол, така че ако рецептата изисква кошер, или използвайте кошер, или измерете по-малко готварска сол, отколкото изисква рецептата. Също е много важно да опитвате ястието, докато го овкусявате.
8 начина, с които да спасите пресолено ястие
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Невена Коканова и Раде Маркович - историята на една невъзможна любов, която изпепелява
- Каква жена си според древния египетски хороскоп?
- Когато те бяха „само приятели”: „Уилям не сваляше очи от нея, когато се намираха в една стая”
- 11 съвета за хармоничен живот
- 40 години по-късно: Как изглеждат днес звездите от сериала "Октопод"
- ТЕСТ: открийте скритата си същност за по-малко от минута