-
1/13. 8 начина, с които да спасите пресолено ястие
Просто добавете вода
В супи, яхнии и други рецепти на течна основа само добавянето на малко вода, бульон или друга безсолна течност ще разреди концентрацията на солта. Може обаче да разводните ястието си или ще се върнете в начална позиция. За да избегнете този ефект, пригответе запръжка от масло и брашно или каша от царевично нишесте и я добавете към супата като сгъстител. Според уебсайта на Рейчъл Рей можете дори да приготвите пюре от бял ориз и вода, за да дадете на солта нещо друго, което да овкуси, без да разводнявате твърде много рецептата си.
8 начина, с които да спасите пресолено ястие
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Невена Коканова и Раде Маркович - историята на една невъзможна любов, която изпепелява
- Каква жена си според древния египетски хороскоп?
- Когато те бяха „само приятели”: „Уилям не сваляше очи от нея, когато се намираха в една стая”
- 11 съвета за хармоничен живот
- 40 години по-късно: Как изглеждат днес звездите от сериала "Октопод"
- ТЕСТ: открийте скритата си същност за по-малко от минута