-
1/13. 8 начина, с които да спасите пресолено ястие
Просто добавете вода
В супи, яхнии и други рецепти на течна основа само добавянето на малко вода, бульон или друга безсолна течност ще разреди концентрацията на солта. Може обаче да разводните ястието си или ще се върнете в начална позиция. За да избегнете този ефект, пригответе запръжка от масло и брашно или каша от царевично нишесте и я добавете към супата като сгъстител. Според уебсайта на Рейчъл Рей можете дори да приготвите пюре от бял ориз и вода, за да дадете на солта нещо друго, което да овкуси, без да разводнявате твърде много рецептата си.
8 начина, с които да спасите пресолено ястие
85676
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня