-
2/6. 6 причини защо италианците ядат паста без да напълняват
Пастата, приготвена ал денте, има по-нисък гликемичен индекс
Колкото по-дълго готвите пастата, толкова повече омеква и толкова по-голямо е повишаването на гликемичния товар след консумация. Още една причина да готвите ал денте!
6 причини защо италианците ядат паста без да напълняват
77012
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Утре е Велики Четвъртък - ден за пречистване: какво не трябва да правим и какви са обичаите
- Разтърсващите любовни съвети на един разведен мъж
- Любовната история на Хелън Мирън и Лиъм Нийсън
- Разтърсващата любовна история на Пенчо Славейков и Мара Белчева
- Ето как изглеждат днес актьорите от "Туин Пийкс"
- Днес е Разпети петък: какво правим и какво е забранено