-
2/6. 6 причини защо италианците ядат паста без да напълняват
Пастата, приготвена ал денте, има по-нисък гликемичен индекс
Колкото по-дълго готвите пастата, толкова повече омеква и толкова по-голямо е повишаването на гликемичния товар след консумация. Още една причина да готвите ал денте!
6 причини защо италианците ядат паста без да напълняват
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Любимите секс пози на мъжете
- 5 енергийни места, които да посетите в България