-
2/6. 6 причини защо италианците ядат паста без да напълняват
Пастата, приготвена ал денте, има по-нисък гликемичен индекс
Колкото по-дълго готвите пастата, толкова повече омеква и толкова по-голямо е повишаването на гликемичния товар след консумация. Още една причина да готвите ал денте!
6 причини защо италианците ядат паста без да напълняват
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“
- ТЕСТ: Избери си котка и разбери какво послание ти носи тя
- Тест: Кафето, което обичаш да пиеш сутрин, разкрива какъв човек си
- Да откриеш дъщеря си след 26 години: Тайната, която промени живота на Чък Норис
- 8 места, където трябва да правиш секс поне веднъж в живота си
- 10-те най-вредни храни в България
