-
3/4. 4 храни, които не трябва да миете преди готвене
Червено месо
Ако миете червеното месо преди готвене, вие добавяте влага, а това ще засегне вкуса на ястието. Попивайте месото с хартиена кърпа или салфетка. Ако планирате мариноване на месото, винаги го дръжте в хладилника. Същото важи и за пилешкото месо.
4 храни, които не трябва да миете преди готвене
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“
- ТЕСТ: Избери си котка и разбери какво послание ти носи тя
- Тест: Кафето, което обичаш да пиеш сутрин, разкрива какъв човек си
- Да откриеш дъщеря си след 26 години: Тайната, която промени живота на Чък Норис
- 8 места, където трябва да правиш секс поне веднъж в живота си
- 10-те най-вредни храни в България
